maanantai 5. joulukuuta 2011

Taiteilijan apuväline on pefletti. Ja pikkujoulut rulettaa


Okei, eli mun kavereita tuli tänne erämetsään pikkujouluihin, niinkuin taisinkin jo mainita. Iida ja Emmy tulivat siis jo perjantaina, ja vaikka meistä puuttuikin melkein puolet meillä oli silti super hauskaa.
  Alussa meidän piti lähinnä pelätä sitä, kun mun teippaamat joulukoristeet tipahteli meitä päin. Lopussa ei, sillä ne putosivat aika nopeasti. Yksi jouluvalo kuoli rysähdyksessä, mutta kyllä se on ilman valoakin kaunis. x)

Lopulta, varmaankin lauantain puolella me alettiin pelata haluatko miljonääriksi -peliä. Peli oli luotu markka aikaan, joten osa kysymyksistä oli kirjaimellisesti vuodelta ahtisaari ja perunamuussi.

Se oli oikeesti hauska ja naurattava peli, mutta oikeasti sillä ei ollut oikein ideaa.

Kun golfissa lyödään läheltä reikää, lyöntiä kutsutaan...?
a) suttaukseksi b) ruttaukseksi c) puttaukseksi d) kuppaukseksi
 ^siis vaikka ei tietäis mikä on golf, niin tohon ei vois vastata väärin! :---D

Ja kaiken huippu oli kyllä tuo miljoonan markan mahtipontikas kysymys, joka on tossa ylemmässä kuvassa. 

Lauantai aamulla Tiia ja Eve saapuivat myös hulluun seuraamme. Hulluudesta kertoo ainakin lattialle pudonnut lampunvarjostin, kamalan kokoinen mustelma mun polvessa ja hurrikaanin jäljiltä oleva huone.

Pikkujouluihin kuuluu tietenkin ne piparit. Mielestäni tortut voittavat maulta piparit rennosti, mutta pipareita on tuplasti hauskempi tehdä! Jos mun pitäisi päättää, että kummat poistetaan joulusta, niin kyllä ne varmaan olisi ne tortut. Pipareiden koristelu on niin ihanaa •u•
   Glittermuumit liittyivät erittäin vahvasti jälleen pikkujouluihimme. Niistä luulet varmasti vielä lisää! en jaksanut änkeä niitä tähän
"Oho, missään lahjassa ei ole nimeä.  Jospa annettaisiin 
kaikki sille kiltille Emmylle, joka on vessassa?" 
-joulupukin legendaariset

Myöhemmin luoksemme saapui joulupukki, joka ei toki ollut yhtään hullu. Hän saapui keskuuteemme Emmyn ollessa vessassa kauan aikaa. Pukilta puuttui toinen kulmakarva, hänen viiksissään oli epäilyttävä rautalanka ja hän oli kietoutunut vaaleanpunaiseen snoopy kylpytakkiin. Ei toki epäilyttävää. No, ainakin saimme arvottua lahjat. Itse sain karkkikepin, kosteuspyyhkeitä, hubbabubbaa ja ihanan jäätelöpurkki huulirasvan. <3 Kiitos pukki! (eikun Eve :----D)
Illalla katottiin Grinch, joka oli kyllä mahtava. Ne kampaukset oli ihania. Suosittelen jokaiselle! :----D

Sunnuntainakin koimme vaikka mitä, myöhästyimme esimerkiksi Iidan ja Even bussista. H u p s.
No, ainakin saimme hieman lisäaikaa. 8---D
Mun on nyt todettava, ettei mulla ole sunnuntailta kuvia D: Mut päivemmällä katsottiin lentoja ensi vuodelle disneylandiin, halvin taisi olla jotain 36 euroa suunta :o Halpaa. No, osa olikin siellä parinsadan vaiheilla. Me ei oikeesti olla pääsemässä sinne, mutta aina voi silti katsoa lennot, eikö vain? :---D
Kuunnelkaa tämä! Klikkaa jo!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti