maanantai 5. joulukuuta 2011

Pakoon! Glittermuumit hyökkää!

Glittermuumit ovat pipareista tehtyjä erittäin ilkeitä ja vallanhaluisia "muumeja". Heidän elämän tehtävänsä on valloittaa maailma. Heitä vastaan on kuitenkin nousut maineikkaat mansikkaconanit, joihin lukeutuu monia henkilöitä, kuten Emmy, Tiia, Vilma, Iida, Eve, Mia, Milena sekä minä. Lisäksi kuvioihin on tullut uusi tuttavuus, rettilg, joka syö glittermuumeja välipalaksi.
   Glittermuumeilla on erityisen hyvä huonon onnen tuotto kyky, jonka vuoksi jotain kamalaa tapahtuessa asialla on mitä todennäköisemmin glittermuumit. 


Lisää kuvateksti Huomautuksena vielä;
Glittermuumeja ei tule kuitenkaan koskaan sekoittaa ihaniin muumeihin. Glittermuumit tunnistaa yleensä silmät peittävistä laseista sekä pukeutumisesta (sitähän eivät muumit aina tee). Glittermuumit tietenkin myös kimaltelevat.

Kiitos kun kuuntelit, nyt olen varoittanut teitä heistä. Varautukaa!

1 kommentti:

  1. JA GLITTER MUUMIEN LUOJAT (voi me pahamaineiset hullutmansikkatiedemiehet) TUPSARI & VILMA ♥ mehän ne luotiin. olimme alkuperäiset tekijät. miksi me luotiin ne? LISÄTUNTOMERKKI: glittermuumit voivat myös olla pelkän glitter- ja väriaineen mössösekoitus! ;---3

    + JOULULOMALLA NE TUHOTAAN! >ww<

    VastaaPoista