sunnuntai 1. tammikuuta 2012

Viimeinkin siitä joulusta

Kyllä vain, sain viimeinkin ladatuksi kuvat joulusta ja joululahjoista koneelle.

Esteitä on ollut esimerkiksi se myrsky, jonka vuoksi meiltä oli sähköt poissa 57 tuntia tai jotain sinne päin. Onneksi pääsin kuitenkin yhden päivän kärsinnän jälkeen pimeyttä pakoon mummulle. :::D Toivottavasti ensi perjantaina ei ole tulossa uutta myrskyä, jota ehdittiin lupailla. Se saattaa kuitenkin jäädä matkan varrella johonkin maahan ja kuolla siellä.

Mun joulu sujui mahtavasti, lukuun ottamatta sitä ankeaa lumettomuutta, joka vallitsi jouluaattona. Olin siis viettämässä jouluani (jälleen kerran) mummilla ja papalla. Lapsia siellä oli minä, pikkuveljeni Heikki sekä kaksi tyttö serkkuani, joista toinen on kuusi ja toinen (kai) vähän päälle yksi.

24 faktaa mun joulusta:
  1 Vihaan jouluruokia
  2 Mutta rakastan jouluherkkuja
  3 Parasta joulussa on se tunnelma
  4 Kamalinta on se, kun tajuaa, että joulu on ohi
  5 Ja se, että pitää odottaa vielä 365 päivää!
  6 Joululoma on hyvä keksintö
  7 Mutta se vois olla rutkasti pidempi
  8 Olen aina jouluni mummilla ja papalla
  9 Missä on myös mun kaksi tyttö serkkua
  10 Joista toinen on vasta jonkin verran yli vuoden
  11 Ja toinen on kuusi ja mun lempi serkku
  12 Lumi kuuluu jouluun
  13 Mutta jos sitä ei ole, pitää kuvitella että sitä on
  14 Lumilinna on päivän hanke
  15 Joka ei tosin aina onnistu
  16 Meillä käy "joulupukki"
  17 Lahjojen sisällön arvailu on pakollinen
  18 Ilman joulumusiikkia ei ole joulua
  19 Joulu fiilis jää aina asumaan mun päähän
  20 Kunnes koulu tappaa sen
  21 Kuuntelen joulumusiikkia siis vielä kaksi viikkoa
       jouluaaton jälkeenkin
  22 Joulusukka on kova juttu
  23 Jouluaattona täytyy katsoa lasten ohjelmia
  24 Ja kaiken kaikkiaan rakastan joulua!
Seuraavaksi esittelen joululahjani. :----D Kuvista saattaa puuttua jotain, sillä olen huono muistinen + en ole saanut vielä kolmea lahjaa. Ja kuvista puuttuvat ainakin kaikki vaatteet (sillä en jaksanut kuvata niitä) ja karkit (tiedätte kyllä mitä niille tapahtui).
Kuvat eivät ole tärkeys järjestyksessä, sillä en oikein osannut järjestää niitä + noissa kasoissa on randomilla noi tavarat. :----D Mutta parhaan tiedän, se oli järkkäri ja toinen oli tulostin. :)

Tulostin! Sillä tulee oikeesti tosi hyvää jälkeä, mutta postikortin kokoisen kuvan tulostamiseen menee jotain 4 minuuttia ja tulostin pitää ihan kauheeta ääntä! Ekalla kerralla luulin, että jotain meni pieleen, kun se kuva ei näyttänyt tulevan ollenkaan. Tolla pystyy myös skannata.

Sain jotain tavaroita mun nukkekotiin :----) 
Sitten sain neljä kirjaa ja Saksikäsi edvard DVD:n. ;----D Kirjoja olivat Merkitty, Luukaupunki, Amigurumi ja  Digi kuvaus raamattu, jossa on 942 sivua. Se kirja on hyvällä tavalla aivan järkyttävä; ekat sivut on sellasia "tää on maailman tärkein asia", "jos et lue tätä niin voit heittää kamerasi roskiin" tyylisillä otsikoilla varustettuja ja sitten niillä ei ole mitään sisältöä ja se kirjoittaja vaan nauraa. :----D Mutta se on vain hyvä, sillä muuten en jaksaisi lukea kirjaa sivuakaan.

:------D Domo-kun armeija. Tossa on siis kuulokkeet, lompakko, penaali, laukku, pehmolelu ja pehmolelu kajari. Aww, rakastan domoa
 
Perus tavaroiden säilytys laatikko ihanalla kuosilla. Tosi kätevä ja käytän tota myös yöpöytänä. :----DMangoja. Kaiken kaikkiaan sain kolmetoista conania, Hollow fields kakkosen ja kana de mangan. Oikeastaan olin lukenut jokaisen aikasemminkin, mutta nyt saan luettua noi uudelleen! :----D (äiti kuulemma vieraili kirpparilla)

Tossa on kaikkea randomia, anteeksi, en jaksanut panostaa näiden kuvailuun! Toi harmaa vasemmassa yläkulmassa on hiiri sorminukke. :----D Toi vihreä mato on iphonin USB-johto, johon rakastuin heti, samaen Stitch kuoreen *o* H&M:n lahjakortissa on arvoa 30 euroa.  Loput saatte selvittää itse. :----D Ja anteeksi että tuo angry birds pyllistää 8 D

Ja nyt kaikkein paras lahja, canon EOS 1100D. Itse kamera ei päässyt kuvaan, sillä en jaksanut lähteä kuvaamaan sitä toisella kameralla, sillä en tietenkään canonillani pystynyt (ja kamerahan ei pysty kuvaamaan itseään, jos joku ei tiennyt :----))

Ja tässä on kavereilta saatuja lahjoja. :----D Kiitos näistä paljon. Tuo kirja on sitten Kätkijät.

Ja lopuks mun on pakko esitellä myös mun pikkuveljen saama lemmikki! :-----D

joka on ilmapallo-hai-radio-ohjattava

Möööh! (<--- toi ei sitten ole lehmän vaan pahis hain ääntelyä

Senkin hai, älä tule lähemmäs tai saat tassusta päähän!

2 kommenttia: