sunnuntai 1. tammikuuta 2012

ONNELLISTA UUTTA VUOTTA KOKO UNIVERSUMILLE!

Nyt kun kirjoitan tätä, on enään 16 minuuttia, että on vuosi 2012! Ehdinköhän kirjoittaa tämän vuonna 2011... :------D

Yleensä en tee mitään erityisiä uuden vuoden lupauksia, enkä vala myöskään tinaa. Uusi vuoteni koostuu yleensä syönnistä, tanssimisesta, musiikin kuuntelusta, raketeiden ihailusta ja sängyillä pomppimisesta.

Nyt olen kuitenkin laatinut muutaman lupauksen! :---D Saa nähdä tulevatko ne lupauksiksi vai eivät, ne ovat muutenkin aika mitättömiä, mutta tässä ne nyt tulevat!
~Aion korottaa matikan ysiin ja maantiedon kymppiin! (joka ei tule onnistumaan)
~Teen blogiin uuden ulkoasun (saattaa onnistuakkin)
~Hankin ihania muistoja vuodelta 2012!
~Ja siinä ne olivatkin

Tänä vuonna on tapahtunut paljon! Ei välttämättä mitään täysin maailmaa mullistavaa, mutta kuitenkin kaikkea ihanaa <3 Olen tutustunut muutamaan ihanaan ihmiseen :) Ja nyt tältä seisomalta, eikun siis istumalta, mieleeni tulee kesä; Linnanmäki, potterin ensi-ilta, Animecon, eli joku ihmeen mansikkalais viikko. :----D Samoin mieleeni tulee monet päivät koulussa, perheen kanssa vietetty aika, Alice shootti Vilmalla sekä pikkujoulut! Kaikki parhaimmat hetket on siis koettu ystävien ja perheen kanssa, eikä tämä vuosi olisi ollut mitään ilman ystäviä ja perhettä!

Nyt on enään neljä minuuttia aikaa ja tuntuu jotenkin todella oudolta! Eikun nyt on kolme! :---D
Olisipa tätä päivää jatkunut vielä kaksi tuntia, jotta olisin ehtinyt luke universumien tomu -triologian toisen osan, salaperäisen veitsen! No, sen lukeminen loppuun jää sitten ensi vuodelle.

Enään kaksi! 
Onko se jo nyt? Puhelimen kellon mukaan on, NYT ON KONEENKIN!!!! HYVÄÄ UUTTA VUOTTA 2012 KAIKILLE!!!! :-------D

2 kommenttia:

  1. oikein hyvää uuttavuotta ♥ vaikka kello onkin kaksi ja vuosi 2O12 on ollutkin maanpäällä, tai aiankin, Suomessa jo 2TUNTIA! :--) Aliceshootti oli tosiaan ikimuistoinen. Sitä muistellen kannattaa kurkata blogini.

    Koska ensimmäinen kuva on shootista. Se on hyvin edustava kuva meistä kahdesta, muuten. Sano, jos haluat sen pois! Mutta mielestäni se on kovin upea! :----)

    VastaaPoista
  2. Hyvää uutta vuotta 2012 sullekin! (----: Taas yksi vuosi taitettuna sun kanssa ja vielä vaikka kuinka monta edessä! :D Hihii, tuli ikävä kesää, miittejä, shootteja, kaikkia ja kaikkea! ;o

    VastaaPoista